Uredno snabdijevanje vodom

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 8 do 15 sati biti Loznice, a u terminu od 9 do 16 sati: Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, repetitor 'Kurilo', Kruševo-Crnionica, Božovića polje – Majstorovina, Rasovo-Rastoka, Pali, Ravna rijeka - Sopljače i Jabučina, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 74 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mjestimično vlažnim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMS)."Očekuje se umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila", navode iz AMS-a i savjetuju opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, povremeno je moguća kiša ili pljusak.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, više padavina očekuje se u drugom dijelu dana.Vjetar će biti slab do umjeren promjenljiv.Jutarnja temperatura od devet do 25, najviša dnevna od 18 do 32 stepena.