Pruška bez vode do 13 časova

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži, bez vode će od 9 do 13 časova biti Pruška, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje vodom je uredno.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 8 do 15 sati biti Obrov, a od 9 do 16 sati: Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Kruševo-Crnionica, Božovića polje - Majstorovina, Rasovo-Rastoka, Pali, Ravna rijeka-Sopljače i Jabučina, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 74 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Loklani vozovi jutros  saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab i umjeren razvoj dnevne oblačnosti.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od deset do 26, a najviša dnevna od 29 do 39 stepeni.