Frekvencija saobraćaja umjerena

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Učesnike u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i izbjegavanja putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Ujniče, Ostrelj, Laholo, Radulići, Ravna rijeka, Ribarevine, Kanje i Ograde, dok će od 9 do 17 sati bez napajanja električnom energijom ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac i Repetitor 'Kurilo', saopšteno je iz Crnogorskoh elektro-distributivnog sistema.                                        

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana pomoć ljekara zatražilo je 60 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja gasili su juče manji šumski požar u naselju Trumbarine. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požar su gasila tri vatrogasca i jedno vozilo.

Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, ponegdje kratkotrajno pojačan, sjevernih smjerova, prvenstveno u jutarnjim i noćnim satima. Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 38 stepeni.