Birališta u Bijelom Polju otvorena tačno u sedam sati

Biračka mjesta u našoj opštini otvorena su tačno u sedam sati, a pravo glasa  na njima ima 40.235 građana, kazao Duško Vojinović,  predsjednik  OIK, ističući da je u odnosu na predsjedničke izbore broj birača neznatno manji.

„Opštinska izborna komisija je u skladu  sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika obavila sve predizborne radnje.  Kompletan  birački  materijal je 48 sati prije održavanja izbora predat predsjednicima biračkih odbora. Izborni proces nadgleda veliki broj akreditovanih posmatrača, pretežno iz CEMI-ja. Takođe, biračka mjesta su opremljena za održavanje izbora u skladu sa zakonom propisanim standardima“, naglasio je Vojinović, dodajući da očekuje da i današnji izborni dan protekne u najboljem redu i demokratskoj atmosferi.

Za vlast  u Bijelom Polju bori se  Srpska koalicija, -Slavko Fuštić, “SDP – Za život u Bijelom Polju”,  “DF – Biraj, odluči, promijeni“, “Aleksa Bečić-Dritan Abazović – Bijelo Polje za 21. Vijek – Demokrate – URA” , “Ujedinjena Crna Gora – Goran Danilović – Ozbiljni ljudi za ozbiljan grad” , “Savez za pomirenje –Svetislav Perišić – Život ne može da čeka”,  “Za dobro građana Bijelog Polja-pobjednuička koalicija DPS-BS-SD-Milo Đukanović”, “Za naš grad – Bijelo Polje – Crnogorska i SPP” , I Najbolji izbor-SNP Bijelo Polje-dr Rašo Nišavić”.

 

Redakcija Radija Bijelo Polje