Vozovi saobraćaju po redu vožnje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana,  saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto moto saveza navodeći da, zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika, savjetuju opreznu voznju prilagodjenu vremenskim i saobacajnim uslovima.Iz AMSCG-a su upozorili na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana mjestimično se očekuje kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno u sjevernim i centralnim predjelima.Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom.Kako je saopšteno iz Zavoda hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljiv, krajem dana i tokom noći, na jugoistoku, umjeren do pojačan.Jutarnja temperatura vazduha od deset do 20, a najviša dnevna od 20 do 33 stepena.