Vozovi saobraćaju po redu vožnje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče su oko 12:30 časova gasili požar koji je zahvatio vozilo bjelopoljskog Doma zdravlja. Kako su saopštili iz dežurne službe, požar su gasila tri vatrogasca I jedno vozilo, ali nažalost, šteta je totalna.

Zbog planiranih radova na mreži sjutra će bez struje biti više naselja i sela, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.Kako su najavili, u terminu od 9 do 16 sati bez struje će biti Čokrlije (Rajkovići), Džukeljska Jama, Barice-škola, Potoci, Voljavac i Bijeli Potok, a od 9 do 14:30 sati – Muslići. Bez električne energije od 14:30 do 20 sati biće Ivanje (škola), od 9 do 16 sati - Bijeli Potok, a u terminu od 9 do 17 sati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac i Repetitor 'Kurilo', saopšte

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima  i uz mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru zemlje. Na pojedinim dionicama skrećemo pažnju na pojavu sitnih odrona.  Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Zbog izvođenja radova na obnavljanju horizontalne signalizacije, danas će od 11 do 13 sati doći do totalne obustave saobraćaja na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, na lokalitetu Platije, saopštili su iz AMSCG.

 Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, a u popodnevnim satima, uz umjeren razvoj oblačnosti, ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 17 do 29 stepeni.