I Bjelopoljke na takmičenju za najljepšu djecu Crne Gore, ali i interneta

U okviru državnog takmičenja ,,Mis i mister Crne Gore” i ,,Mis interneta”, takmiče se i tri mlade Bjelopoljke, u različitim kategorijama.

Četrnaestogodišnja Ksenija Smolović takmiči se za ,,Mis i mister Crne Gore” kao i ,,Mis i mister interneta”, dok su devetogodišnja Isidora Ilić i trinaestogodišnja Kija Bećirović učesnice takmičenja ,,Mis i mister interneta 2022. godine”, za koje je prijavljeno 57 djece iz Crne Gore.

Kako je u izjavi za Radio Bijelo Polje saopštila Ivana Šćekić, nacionalna direktorica za državna i svjetska takmičenja, vlasnica Modne agencije ,,Top 3 models Crna Gora i Srbija”, djeca se takmiče u sedam kategorija, uzrasta od tri do 18 godina.

,,Za takmičenje imamo prijavljenih 18 finalista, dok se iz Bijelog Polja takmiči Ksenija Smolović. U sklopu ovog takmičenja, organizujemo i dodatno internet takmičenje gdje se takmiči više djece,  jedna lenta pripašće   dječaku,  druga  djevojčici. O ishodu internet takmičenja odlučuje broj lajkova na fejsbuk stranici ,,Top 3 models”. Za državno takmičenje je prijavljen manji broj djece, koja su prošla našu obuku, u okviru koje su učili predstavljanje, pravilan hod, držanje tijela, bonton i sve ono što jedna buduća mis Crne Gore treba da posjeduje. Za internet takmičenje pravo učešća imaju sva djeca iz Crne Gore, ali ona nijesu prošla našu obuku i nijesu u našoj agenciji”, istakla je Šćekić.

Državno takmičenje za najljepšu djecu Crne Gore održaće se trećeg aprila u Sutomoru.

Ksenija Smolović,  jedina  predstavnica  iz našeg grada na  državnom  takmičenju ,,Mis i mister Crne Gore”, u izjavi za Radio Bijelo Polje je kazala da joj ovo takmičenje mnogo znači.

,,Od takmičenja očekujem sticanje novih prijateljstava, i naravno, želim da u najboljem svjetlu predstavim svoj grad. Od malena sam maštala da budem model, i evo sada mi se pružila prilika da budem član Modne agencije ,,Top 3 models”. Očekujem dobar rezultat, naglasila je Ksenija.

I Kija Bećirović, naša sugrađanka, u izjavi za Radio Bijelo Polje je kazala da je srećna što ima prilku da se takmiči za Mis interneta.

,,Prijaju mi lijepi komentari i podrška. Svi oni koji žele da glasaju za mene mogu to učiniti putem FB stranice agencije”, istakla je Kija, i dodala da je od malena željela da se bavi modelingom, te da je ovo sada, sjajna prilika.

I Isidora Ilić takmiči se u konkurenciji Mis interneta. Ona je u izjavi za Radio Bijelo Polje kazala da je često, listajući modne časopise, poželjela da se jednog dana nađe u sličnim.

,,Moja poruka je da spoljašnji izgeld treba hraniti znanjem i dobrim poduhvatima. Očekujem da to bude moja pobjeda", istakla je Isidora. 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Modna agencija ,,Top 3 models”