NLB banka donirala Opštoj bolnici donaciju vrijednu preko 5000 eura (video)

NLB banka donirala je bjelopoljskoj Opštoj bolnici opremu vrijednu preko pet hiljada eura, koja će danas biti uručena u prisustvu predstavnika banke i menadžmenta te zdravstvene ustanove, kazao je PR Milan Veličković, gostujući u emisiji “Tajne zdravlja” Radija Bijelo Polje.

“Krajem prošle gpdine na jednom svečanom korporativnom prijemu, uručen nam je vaučer u vrijednosti  5.200 eura, i on je prvenstveno bio namijenjen za kupovinu opreme za potrebe Odjeljenja ginekologije i akušerstva.  Mi smo poslije svega toga ušli u realizaciju nabavke te opreme, tako da će danas uz prisustvo predstavnika NLB banke i direktorice Bolnice, dr Biserke Bulatović, biti uruečana sonda i oprema namijenjena  ginekološkoj  ambulanti. To je ono što je načelnik odjeljenja Blažo Varagić smatrao da je najpotrebnije u ovom trenutku, tako da smo zahvalni NLB banci  na prepozavanju naše bolnice kao nekoga kome treba donirati ovu  donaciju”, kazao je Veličković.

On je podsjetio i da je kompanija Merkator  donirala toj zdravstvenoj ustanovi  medicinsku opremu vrijednu preko 3000 eura, a u pitanju su asporatori, inhalatori, kisjeoničke boce i posteljina za Odjeljenje pedijatrije.

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka:Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bez saglasnosti Redakcije zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa veb portala Radija Bijelo Polje