I danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Nikoljac, Livadice, Gorice-škola, Gorice, Čokrlije, Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo I Stožer, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno,nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Zbog kiše se u većem dijelu zemlje saobraća po mokrim i klizavim kolovozima.U planinskim predjelima povremeno su zabilježene sniježne padavine. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, a u višim planinskim predjelima, na sjeveru, i susnježica i snijeg. Na sjeveru, tokom dana, dosta suvog vremena. Intenzivnije padavine očekuju se krajem dana i tokom noći u južnim i centralnim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 14 stepeni.