Pomoć ljekara zatražilo 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je  41 sugrađanin, a dežurna ekipa je 9 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Mojstir, Kradenik, Dobrinje, Bioča, Cerovići – Muslići, Lisičine, Dubovo i Brzava, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno,nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost na većini puteva.  Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično ima i  poledice. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Promjenljivo do pretežno oblačno, tokom dana na sjeveru i sjeveroistoku uglavnom suvo, na jugu i u centralnim predjelima ponegdje slaba kiša. Vise uslova za padavine krajem dana i tokom noći, prvenstevno na jugu. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima i na primorju, ponegdje pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 14 stepeni.