I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Potkrajci, Džafića brdo, Božovića polje, Gojevići, Rijeka, Slijepač most-Pali, Banje selo, Radulići, Sokolac, Boljanina, Gornja Lipnica, Žiljak-Ušanovići i Gornja Crnča, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno,nema planiranih radova niti najavljenih iskljčenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je  40 sugrađana, a dežurna ekipa je  10 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se odvija nesmetano u juznim predjelima.  Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično ima i  poledice. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano, krajem dana ili tokom noći povećanje oblačnosti. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla, a u noćnim satima ponegdje slabo provijavanje snijega. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, tokom noći sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 17 stepeni.