I danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Potkrajci, Džafića brdo, Božovića polje, Gojevići, Rijeka, Slijepač most-Pali, Banje selo, Radulići, Sokolac , Boljanina, Gornja Lipnica, Žiljak-Ušanovići, Mioče i Gornja Crnča, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče su gasili požar koji je zahvatio kuću vlasnice Nurke Šabović, u selu Brestovik. Materijalna šteta, kako su ranije kazali je velika.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozima na putevima u nižim predjelima.  Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično ima sniježnih padavina i  poledice. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 14 stepeni.