Danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Cerovo, Medanovići (dio naselja prema potoku), Rodijelja, Brčve, Čokrlije, Cerovo 1 i 2, Boljanina, Rakonje i Strojtanica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurna ekipa je 14 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično je izražena poledica. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.    Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano. Na sjeveru, tokom prijepodneva, magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, ujutru ponegdje pojačan sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 13 stepeni.