Danas umjereno do pretežno oblačno

Vrijeme danas umjereno do pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima, lokalno slaba kiša. Na sjeveru, tokom prijepodneva, po kotlinama magla. Vjetar južnih smjerova, u popodnevnim satima i tokom noći, u sjevernim predjelima i na primorju, umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 15 stepeni.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 76 sugrađana, dok je dežurna ekipa 16 puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U većem dijelu zemlje saobraćaj se obavlja  po pretežno suvim  kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su nailasci na sitnije odrone.    Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.