Rođeno pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođeno je pet beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 41 sugrađanin, dok je dežurna ekipa tri puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori se saobraća po pretežno suvim kolovozima, a vidljivost je mjestimično smanjena u višim predjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza.  Vozačima savjetuju da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Danas pretežno sunčano uz postepeno povećanje oblačnosti, a uglavnom tokom noći mjestimično kiša. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 19 stepeni.