Uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 12 sati ostati Potoci, do 15 časova Nikoljac (dio naselja između škole i kapele), Ribnik i Nedakusi, dok će do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati Džukeljska Jama, Prijelozi, Livadice, Lozna, Mojstir, Barice, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po  mokrim  kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama.  Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Pretežno oblačno sa kišom, u jutarnjim satima na jugu pljuskovi i grmljavina, ponegdje se očekuju obilnije padavine. U popodnevnim satima u većem dijelu zemlje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar južnih smjerova, mjestimično pojačan i jak, na udare ponegdje i olujne jačine, tokom dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 22 stepena.