Danas promjenljivo do pretežno oblačno

Vrijeme danas promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na jugu manje uslova za padavine, a očekuju se i sunčani periodi. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, krajem dana i tokom noći sjeverni, ponegdje umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 28 stepeni.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati  Rakonje, Lozna, Voljavac, Bijedići, Nikoljac (dio naselja između škole i kapele), Rasovo, Loznice, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, Repetitor 'Kurilo'  i Kukulje, od 9 do 15 sati Voljavac, Bijedići, Lozna, Nikoljac (dio naselja između škole i kapele), saopštili su iz Crnogorskog elektro distributivnog sistema.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 41 sugrađanin, a dežurna ekipa je 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok međunarodni kasni više od četiri sata, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju očekuju  pretežno  mokri  kolovozi. Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.