Bijelo Polje brojnije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su četiri bebe.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Lozna, Lipnica, Drndari, Pape, Kruševo i Cerovo, od 9 do 15 sati Nikoljac (dio naselja između škole i Gradske kapele), saopštili su iz Crnogorskog elektro distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 35 sugrađana, a dežurna ekipa je 10 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana intervenisali su u gašenju požara na trafostanici u Gubavču. Kako su saopštili, požar je brzom reakcijom lokalizovan i nije bilo povrijeđenih.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da od početka ove sedmice međunarodni voz iz Bara za Beograd saobraća samo noću.

Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom mokri  kolovozi.Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama. Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano, a na sjeveru prijepodne umjereno do potpuno oblačno. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do jak, sredinom dana ili poslijepodne će znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 25 stepeni.