Pomoć ljekara zatražilo više od 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 62 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

 Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za dane vikenda nnijesu planirani radovi na mreži te nema najavljenih isključenja, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na pojedinim dionicama u višim predjelima vidljivost je smanjena zbog jutarnje magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Najviša dnevna temperatura biće do 31 stepen, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća magla, a u popodnevnim satima, uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, uslovi ponegdje za kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 4 do 17, najviša dnevna od 21 do 31 stepen.