Voda još uvijek nije za piće

Voda iz gradskog vodovoda već šesnaesti dan nije za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Dodaju da za danas nema planiranih radova, niti najavljenih isključenja.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 12 sati ostati Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Kovren, Gorice, Vergaševići, Slatka, Bliškovo i Stožer, dok će od 9 do 18 časova bez struje biti Bijeli potok, Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 38 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po  mokrim i klizavim    kolovozima  i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za mjestimično kratkotrajnu kišu, prvenstveno u kontinentalnim predjelima. Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 24 stepena.