Ena Alilović uspješno korača stazama poezije (video)

Ena Alilović učenica OŠ ,,Pavle Žižić" iz Njegnjeva, osvojila je simpatije žirija i publike na smotri besjedništva koja je održana početkom sedmice, te i odnijela titulu najbolje u kategoriji osnovaca.
 
Gostujući u emisiji ,,Milenijalci", Radija Bijelo Polje putem zoom aplikacije, Ena je kazala da je još pod utiscima nakon proglašenja dobitnika, i nije očekivala nagradu. 
 
Predstavila se besjedom ,,Djeca 21.vijeka", pod mentortstvom nastavnice Slađane Bulatović.
 
,,Pripremala sam se godinu dana, jer je smotra trebala da bude održana prošle godine. Nastavnica me uvijek savjetovala da najviše obratim pažnju na govor, pokrete ruke i emociju. Zaista je lijep osjećaj, nijesam imala tremu", iskrena je Ena.
 
U slobodno vrijeme, kaže, voli da piše tekstove i pjesme.
 
 ,,Čitam dosta knjiga, a inspiraciju najviše pronalazim u prirodi. Do sada nijesam razmišljala da pjesme prijavim na kokurse, jer ih pišem za sebe, uživam u tome i želim da mi budu uspomena kada odrastem, i podsjetim se šta sam bilježila kao djevojčica", kazala je Ena Alilović.
  
Ena voli i da pjeva, pa će uskoro biti i učesnica Festivala izvorne muzike, koji organizuje profesor Almir Martinović. Predstaviće se pjesmom ,,Oj golube, moj golube".
 
Ena je poručila vršnjacima da uče i konstantno rade na sebi.
 
 
 
 
 
 
Autorka: Eldina Bećirović
 
Foto: prt/scr
 
Audio obrada i montaža: Sanida Kajević 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.