Voda iz gradskog vodovoda i dalje neispravna

Voda iz gradskog vodovoda još uvijek nije ispravna  za piće, saopštili su iz Vodovoda –Bistrica. Podsjetili su da je do zamućenja  vodoizvorište Bistrice  došlo zbog naglog topljenja snijega. Inače, vodosnabdijevanje je uredno i tokom dana neće biti planiranih isključenja.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od  od 9:00 do 15:00 sati biti  Nikoljac i Ribnik, a  od 9:00 do 18:00 sati biti  Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi i Moravac, saopštili su iz CEDIS-a.

 U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 38 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.                            

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa kišom, a mjestimično se očekuje pljusak i grmljavina. Češće padavine očekuju se u južnim i centralnim predjelima. Vjetar umjeren, prvenstveno u sjevernim predjelima, povremeno pojačan do jak, južnih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, najviša dnevna od 11 do 21 stepen.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim  putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza. Oni su  upozorili  na učestale sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta. Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.