Uspješno realizovan projekat „Iste sposobnosti imamo svi“

Doo „bilans company „ iz Bijelog Polja i projektni partner  DOO „Hedison“ , a u saradnji sa ZZZCG uspješno su realizovali projekat „ISTE SPOSOBNOSTI IMAMO SVI“.

„U jeku pandemije COVID19 i niz drugih izaizova pred kojim se projektni tim našao sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da se sve projektne aktivnosti relizovane u predviđenom roku i na planirani način“, navodi se u saopštenje.

Ističu da su najbolji pokazatelj uspješno realizovanig projekta su OSI koje ne kriju zadovoljstvo što su baš one bile dio ovog projekta i sto su stekle adekvatna znanja zbog kojih su  konkurentniji  na tržištu rada.

Kroz projekat bilo je uključeno 8 lica koja  uspješno prošla obuku po isteku obuke 5 lica je nastavilo radni angažman pet mjeseci.

Opšti ciljevi projekta su ostvareni  a to su: pobljšanje socijalne uključenosti,  inkluzija OSI, jačanje partnerstva doo sa javnim ustanovana i NVO .

Projekt se se završava 15.05.2021., a po isteku porjekta 3 osobe koje su pokazale najviše  interesovanja nastaviće  svoj radni angažman u DOO“Bilans  Company“.

 

Koordinatorka  projekta: Edina Kasumović

Asistenkinja na projektu: Selma Čindrak

 

PROMO OBJAVA