U toku obnavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije

Na teritoriji opštine Bijelo Polje u toku su radovi na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije, a kompletno obilježavanje trebalo bi da bude završeno u narednih pet dana, saopštio je za Radio Bijelo Polje direktor Parking servisa, Ismar Ćorović.

„Sa iscrtavanjem horizontalne signalizacije smo počeli u subotu veče, a radovi se izvode poslije 24h, kao ne bi ugrozili saobraćaj i kako se ne bi stvarale gužve. Takođe, u tom periodu je na snazi i mjera zabrane kretanja, pa je i našim radnicima olakšan posao“, kazao je Ćorović.

On je istakao da  će, ukoliko to vremenski uslovi dozovle, u narednih pet dana završiti sa obilježvanjem svih pješačkih prealaza, a planiraju i ocrtvanje linija koje razdvajaju kolovozne trake.

“Očekujemo da nam za mjesec dana, najkasnije mjesec i po, stigne nova mašina za iscrtavanje horizontalne signalizacije, kako bi završili i taj dio posla”, rekao je direktor Parking servisa.

Ćorović je napomenuo je Parking servis po prvi put obavlja ove poslove, a ugovor o njihovom sprovođenju potpisan je na šest godina.

“Odlukom Skupštine nama je dodijeljen posao iscrtavanja horizontalne signalizacije i zahvalni smo Opštini Bijelo Polje, posebno predsjedniku Smoloviću. Pandemija virusa korona u velikoj mjeri je uticala na naše poslovanje, imalis mo veliki pad prihoda, tako da će ovo biti jedna “finansijska injekicija” za  oporavak našeg preduzeća”, podvukao je Ćorović.

Napomenuo je i da su ugovorom obavezni da vrše isrtvanje dva puta godišnje.

“Tako da ćemo tokom jeseni još jednom ocrtati cjelokupnu horizontalnu signalizaciju u našem gradu”, dodao je direktor Parking servisa, Ismar Ćorović.

 

Autorka: Sanja Dulović

Foto: parking servis

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE