Pomoć ljekara zatražilo preko 40 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 42 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 12 sati ostati Gornja Lijeska, od 9 do 15 sati Ivanje, u terminu od 9 do 18 sati Donji Mojstir, dok će od 12 do 15 sati bez struje biti Tomaševo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata intervenisali su na gašenju manjih šumskih  požara na Obrovu i u Pruškoj. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požari su brzom intervencijom tri vatrogasca lokalizovani i nijesu pričinili veću materijalnu štetu. Iz Službe zaštite i spašavanja apeluju na sugrađane da se uzdrže od paljenja vatre na otvorenom prostoru.

Saobraćaj se obavlja po  suvim   kolovozima  i uz dobru vidljivost u većem dijelu zemlje.Skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru po kotlinama ponegdje kratkotrajno magla, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren južnih smjerova.. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 30 stepeni.