Juče rođene dvije bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 9 i od 17 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, do 18 sati stuju neće imati Slijepač Most 2, Pali, Mijatovo Kolo i Željeznička stanica, Jabučina, Gevčina, Tusto i Okladi, dok će u terminu od 9 do 15 sati bez napajanja električnom energijom biti Pavino Polje, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 36 sugrađana, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata intervenisali su na gašenju manjih šumskih požara. Kako je saopšteno iz dežurne službe, gorjelo je nisko rastinje, pa šteta, kako su naveli, nije velika.

Saobraćaj se obavlja po suvim  kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru zemlje. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ponegdje se očekuje slaba kiša, a tokom noći u jugozapadnim i zapadnim predjelima moguć i pljusak. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 20 stepeni.