I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 9 kao i od 17 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi,

do 18 sati struju neće imati Slijepač Most 2, Pali, Mijatovo Kolo, Mijatovo kolo-Željeznička stanica, Jabučina, Gevčina, Tusto, Okladi, u terminu od 9 do 12 sati Božovića Polje, od 9 do 15 sati Nikoljac-Labus, Vergaševići i Gorice. Od 12 do 15 sati bez napajanja električnom energijom biće Slijepač Most, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, dok je dežurna ekipa 2 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog radova na rekonstrukciji mosta preko rijeke Bistrice,  svakodnevno će do 6.maja dolaziti do potpune obustave saobraćaja na lokalnom putnom pravcu Gubavač-Bistrica, u vremenu od 9 do 12 časova. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Pretežno oblačno, povremeno kiša, u južnim predjelima i pljuskovi sa grmljavinom, a na sjeveru uglavnom tokom noći, prvenstveno u planinskim predjelima i snijeg ili susnježica. Intenzivnije padavine se očekuju u južnim i centralnim predjelima. Vjetar povremeno umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 6 do 16 stepeni.