Pomoć ljekara zatražilo više od 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 49 sugrađana, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Lješnica, Radulići i Rakonje, dok će u terminu od 9 do 18 sati bez struje biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija a terenu.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog radova na rekonstrukciji mosta preko rijeke Bistrice,  svakodnevno će do 6.maja dolaziti do potpune obustave saobraćaja na lokalnom putnom pravcu Gubavač-Bistrica, u vremenu od 9 do 12 časova. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, krajem dana naoblačenje, a tokom noći u južnim i centralnim predjelima ponegdje je moguća kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 21 stepen.