Radnici komunalnog preduzeća ,,Lim“ neprekidno na terenu

Radnici Javnog komunalnog preduzeća ,,Lim“ sa kompletnom  raspoloživom mehanizacijom su na terenu i čiste prioritetne dionice, kazao je za Radio Bijelo Polje rukovodilac RJ ,,Čistoća“, Senad Pačariz.

Istakao je da ipak nijesu očekivali ovoliku količinu snijega, iako su, s obzirom na vremensku prognozu, bili spremni  na padavine.

,,U ranim jutarnjim časovima poslali smo ekipe sa mehanizacijom na one lokalne putne pravce koji pripadaju prvoj grupi prioriteta. Završeno je čišćenje puta prema Bistrici, Kanjama i Grančarevu. Trenutno se čiste putevi ka Sušici, Godijevu, Goduši, Prijelozima i Femića Kršu“, naveo je Pačariz, i dodao da je tokom čitave noći dežurna ekipa čistila gradske ulice.  

Pačariz  je naglasio da su očišćene  saobraćajnice koje vode do značajnijih objekata u gradu.

,,Angažovali smo i čistače snijega na području Vraneške doline, prema  Bliškovu i Stožeru, a  specijalna mašina biće upućena na raščišćavanju puteva  prema  Baricama i Kovrenu.  Ukoliko bude potrebe očistićemo i priključke prema glavnim  saobraćajnicama “, istakao  je rukovodilac Radne jedinice ,,Čistoća“, Senad Pačariz.  

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.