Vozovi ne saobraćaju vikendom

Lokalni vozovi jutros ne saobraćaju, zbog zabrane kretanja vikendom između jedinica lokalne samouprave.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražiLo je 46 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana intervenisali su na gašenju šumskog požara na Stjepanici. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požar je brzom intervencijom lokalizovan i nije pričinio veću materijalnu štetu.

Lokalni vozovi jutros ne saobraćaju, zbog zabrane kretanja vikendom između jedinica lokalne samouprave.

Jutros vozače očekuju povoljni uslovi za vožnju. U višim planinskim predjelima mjestimično su mogući nailasci na poledicu. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu trenutnom stanju na putu naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno, ujutru mjestimično moguća je slabija kiša, tokom dana uglavnom suvo sa postepenim razvedravanjem. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, u jutarnjim i prijepodnevnim satima mjestimično slabija susnježica i snijeg, u drugom dijelu dana uglavnom suvo sa djelimičnim razvedravanjem. Vjetar umjeren do pojačan, ponegdje na jugu povremeno na udre i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Temperatura vazduha, najviša dnevna od -2 do 16 stepeni.