Pomoć ljekara zatražilo više od 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 48 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Stožer, Rasovo, Sela, Slijepač Most i Pali, dok će od 9 do 18 sati bez struje biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata intervenisali su na gašenju šumskog požara u selu Okladi. Kako je saopšteno iz dežurne službe, gorjelo je nisko rastinje tako da požar nije pričinio veću materijalnu štetu.

Lokalni i brzi vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Na putevima u zemlji saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost.Uslijed niskih temperatura u sjevernim predjelima  upozoravamo na moguću poledicu. Mogući su nailasci na sitnije odrone a neophodna je pažljivija vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu.

Pretežno sunčano. Krajem dana i tokom noći u sjevernim predjelima prolazna oblačnost. Vjetar slab do umjeren, tokom noći pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 18 stepeni.