Bez struje Sela i Čeoče

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 15 sati biti Sela i Čeoče, dok će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su  iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše i da je ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, a dežurne ekipe su dva puta intervenisale na terenu.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena. Na sjeveru ima snijega, a na putu i izražena je poledica, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG-a su savjetovali da se vozi opreznije i upozorili na odrone, povremene jake udare vjetra. Takođe, napominju da je saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak je u prekidu za sve vrste vozila.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, povremeno uz provijavanje slabog snijega.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru se u večernjim satima očekuje razvedravanje.Vjetar će biti mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od minus 11 do četiri, a najviša dnevna od minus sedam do deset stepeni.