Za vikend rođeno pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođeno je pet beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 35 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 15 sati biti Stožer, dok će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su  iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice.

Saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak zbog mećave je u prekidu je za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG kazali su da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena.Oni su upozorili na učestale pojave sitnijih odrona i povremene udare vjetra i savjetovali maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.U Crnoj Gori su do 1. aprila ove godine zimske gume obavezne na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i snijegom na sjeveru.Kako su kazali iz Zavoda za hidrometeorologiju snijeg će se proširiti ponegdje na centralne i planinske predjele na jugu.U drugom dijelu dana duvaće pojačan i jak vjetar, na udare ponegdje i veoma jak, južnih smjerova.Jutarnja temperatura od -5 do 9, najviša dnevna od 0 do 15 stepeni.