Danas uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je  37 sugrađana, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju ovog jutra ocekuju  mjestimično mokri kolovozi,. Na sjeveru ima ugaženog  snijega na kolovozu. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu. Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega. Do 1. aprila 2021. godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Na sjeveru prijepodne povećana oblačnost, a po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 14 stepeni.