Radovi odlično napreduju, Vlada će do posljednjeg dana raditi u interesu građana

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas radove na kapitalnim projektima u opštini Bijelo Polje – skijalište Cmiljača, infrasktruturne projekte u okviru Đalovića pećine i školu „Dušan Korać“ – i tom prilikom kazao da svi projekti odlično napreduju i da će Vlada do posljednjeg dana raditi u interesu građana.

„Mogu sa zadovoljstvom istaći da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu. Od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen. Na ovaj način potvrđujemo da ispunjavamo programske ciljeve ove Vlade i naravno da do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana Bijelog Polja, Sjevera i Crne Gore i ispunjavamo obećanja koja smo dali“ – kazao je Premijer.

Predjsednik Vlade je izrazio zadovoljstvo dinamikom i stepenom izvedenih radova i poručio da će uraditi sve da ovi ključni kapitalni infrastrukturni projekti i u opštini Bijelo Polje i na Sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu jer je to u interesu građana, Crne Gore i njene ekonomije i razvoja i višeg standarda svih građana.

Sa predsjednikom Vlade kapitalne razvojne projekte obišao je i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

 

 

 

Saopšteje i foto: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Tekst objavila: Sanida Kajević