Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obezbijedilo pomoć za socijalno ugrožene

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje dobila je vrijednu donaciju od Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Donacija se sastoji od 1500 kg mliječnih proizvoda, starog skorupa, mladog i pekarskog sira.

“Već smo krenuli sa podjelom ovih proizvoda koje će pored socijalno ugroženih sugrađana dobiti pripadnici romske populacije, korisnici programa "Pomoć u kući", a dio smo opredijelili za JU Dom starih, JPU "Dušo Basekić" i Malu grupnu zajednicu", saopštio je koordinator opštinskog Crvenog krsta Mašan Živković.

On je istakao da su bjelopoljski Crveni krst i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja od početka pandemije koronavirusa realizovali su niz zajedničkih projekata, te da je ovo samo nastavak uspješne saradnje kroz koju pomažu socijalno ugrožene sugrađane.

“Ovo je jedan lijep primjer od kojeg pored socijalno ugroženih sugrađana, dobit imaju poljoprivredni proizvođači, kompanije koje se bave proizvodnjom finalnih proizvoda, a koje zbog korona krize svoje proizvode nijesu mogle plasirati na tržište. Posebno nam je zadovoljstvo jer je ova donacija Ministarstva popljoprivrede i ruralnog razvoja realizovana sa bjelopoljskim kompanijama d.o.o."Milka MDK" i d.o.o. "Mapainternacional" Pavino Polje ", dodao je Živković.

On se zahvalio Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja na ovoj vrijednoj donaciji, a ujedno da pozovao ostale donatore da slijede ovaj primjer.

Izvor I foto: Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje

Tekst objavila: Sanja Dulović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE