Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice, dodajući da se uredan željelznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas 9 do 15 sati biti Nikoljac, Oluja, Strojtanica, Pisana Jela, Potrk, Sutivan, Stožer 1-Žuber, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 26 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori na većini puteva saobraća se bez vanrednih ograničenja, a u višim predjelima vidljivost je ponegdje smanjena zbog jutarnje magle.Iz Auto moto saveza su upozorili da su na putevima duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni.U Crnoj Gori je do 1.aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno ili djelimično sunčano. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, a uglavnom krajem dana i tokom noći ponegdje slabe padavine.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, povremeno umjeren do jak.Krajem dana i tokom noći na udare veoma jak, ponegdje i olujne jačine. Najviša dnevna od dva do 19 stepeni.