Danas uredno vodosnabdijevanje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Nedakusi, Gornje Grančarevo, Nikoljac, Okladi, Kukulje i Poda, dok će od 11 do 13 sati biti Rasovo, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 38 sugrađana, a dežurna ekipa je sedamputa intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog vikenda nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po mjestimicno mokrim kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Promjenljivo do pretežno oblačno, ponegdje sa slabom kišom, a tokom noći u jugozapadnim i zapadnim predjelima moguć i pljusak sa grmljavinom. Vjetar na primorju i ponegdje u sjevernim predjelima, umjeren do pojačan jugoistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 20 stepeni.