Putevi mjestimično suvi, na sjeveru smanjena vidljivost

Saobraćaj se odvija po pretežno suvim  kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje, saopšteno je iz AMSCG. 

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine danas je uredno, dok će sjutra zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom od 9 do 15 sati ostati Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Nedakusi, Gornje Grančarevo, Nikoljac, Okladi, Kukulje i Poda, od 11 do 13 sati bez struje će biti Rasovo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 21 stepen.