Brojna sela danas bez električne energije

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će od 9 do 11 sati ostati Vrh, Tomaševo, Muslići, Selakovići, Skočigorina, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Drndari, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije-Cerovići, od 11 do 15 sati Dobrinje, od 9 do 15 sati bez struje će biti Dobro Brdo, Sutivan, Žuber i Gornje Grančarevo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 23 sugrađana, a dežurna ekipa je sedam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Na sjeveru prijepodne po kotlinama magla ili niska oblačnost. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 20 stepeni.