Danas pretežno sunčano, krajem dana postepeno naoblačenje

Danas će u crnoj Gori biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno, krajem dana postepeno povećanje oblačnosti. Na sjeveru ujutru ili prijepodne po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 21 stepen.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će od 9 do 12 sati  ostati Slatka, od 9 do 14 sati  bez struje će biti Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Crniš i Trubina, dok će od 9 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati  Slijepač most-Pali, Ravna Rijeka -Božovića Polje, Godijevo, Pisana jela, Lješnica, Bistrica Kostenica i Grančarevo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 24 sugrađana, a dežurna ekipa je četiri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.