Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će do 12 sati ostati Dobrinje i Božovića polje, od 9 do 15 sati Grab Dauti, Potkrajci-Presteke , Žiljak, Tomaševo, Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Pašića polje i Grančarevo. U terminu od 12 do 15 sati bez struje će biti Ivanje škola i Mioče, od 11do 14sati Pašića Polje, Žurena, Brestovik, Potoci, Dubovo, Laholo, Kostići, Kaševari, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Goduša, Godijevo, Ličine, Sipanje, Sušica, Osmanbegovo Selo, Lazovići, Čampari, Moravac, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Đalovići i Dupljaci, saopšteno je iz rnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 34 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano, ponegdje uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru, tokom prijepodneva, po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 23 stepena.