Pomoć ljekara zatražilo više od 45 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 38 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će do 12 sati ostati Zminac, do 15 sati Grančarevo, u terminu od 9 do 12 sati bez struje će biti Vergaševići, od 9 do 13 sati Grab, u terminu od 9 do 15 sati Ćukovac, Lozna, Obod, Boljanina, Nikoljac i Medanovići, dok će od 12 do 15 sati bez struje biti Nikoljac i Labusi, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne po kotlinama magla i sumaglica, a tokom jutra slab mraz. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na jugoistoku povremeno umjeren do pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 23 stepena.