Bijelo Polje brojnije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene su četiri bebe.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 31 sugrađanin, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će od osam do 16 sati ostati Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, od devet do 15 sati Prijelozi , Dobro brdo, Pisana jela, dok će bez struje do 18 sati biti - Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozma i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz umjerenu oblačnost, prvenstveno tokom jutra. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, ujutru ili prijepodne tek ponegdje sa vrlo slabom kišom. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 24 stepena.