Bez struje veći dio bjelopoljske opštine

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od devet do 15 sati ostati Dobrinje, Okladi, Grančarevo, Bliškovo, Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton Žurena, Pašića Polje, Potoci, Dubovo, Laholo, Kaševari, Kostići, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad, Nedakusi, od devet do deset sati bez struje že biti Pruška, od 11 do 12sati Rasovo. U terminu od 15 do 17 sati Kostenica, dok će do 18 sati bez struje ostati Tomaševo, Muslići, Selakovići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Skočigorina, Drndari, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije-Cerovići, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođena je jedna beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 46 sugrađana, a dežurna ekipa je sedam  puta intervenisala na terenu.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobracaj  se  odvija po mjestimično  mokrim kolovozima uz smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru.. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo do potpuno oblačno, uz mjestimičnu kišu ili pljusak, uglavnom, prijepodne. Na sjeveru dosta sunčanih perioda, a tokom jutra po kotlinama magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 21 stepen.