Danas promjenjivo oblačno, tokom noći kiša

Danas će u Crnoj Gori biti promjenljivo oblačno, uglavnom krajem dana u zapadnim, a tokom noći i u ostalom dijelu zemlje povremeno kiša. Kako javlja Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, ponegdje i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 23 stepena.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 36 sugrađana, a dežurna ekipa je tri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim  kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. . Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.