Snabdijevanje vodom uredno, voda ispravna za piće

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog planiranih radova na meži, bez struje će danas do 08:30 i od 17 do 18 sati ostati Tomaševo, Mislići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, do 18 sati steruju neće imati ni Lijeska, Galica, Sokolac, Šljemena, Pisana jela, Kameno polje, Džukeljska jama, Barice škola, Reljin Kamen, Potrk, Obod i  Grančarevo, u terminu od devet do 15 sati bez struje će biti Slijepač most (Pali), Dobro Brdo, Pisana jela, Lipnica, Čokrlije, Pavino Polje, Mahala, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Slatka, Gorice, Kovrene, Bliškovo i Stožer, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 19 sugrađana, a dežurna ekipa je osam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim  kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima. . Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano. Na sjeveru ujutru ili prijepoodne po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 25 stepeni.