Epidemija virusa korona uticala na smanjenje prihoda DOO Parking servisa

Prihodi Parking servisa su znatno smanjeni usljed epidemija virusa korona, kazao je direktor tog preduzeća Ismar Ćorović.

On je istakao da su prihodi u martu, aprilu i maju bili manji čak i do 90%.

“S obzirom da zavisimo od kretanja ljudi i korištenja javnih parkirališta nalazimo se u teškoj i neizvjesnoj situaciji”, rekao je direktor DOO Parking servis, Ismar Ćorović.

Ćorović je odbornicima lokalnog parlamenta izložio iproblem održivosti DOO Praking servisa, istakavši da se boji da će minus biti i veći od onog očekivanog od 42 000 eura.

Osvrćući se na rad DOO Parking servisa u 2019. godini, on je podsjetio da su tada dobili nove prostorije za rad i još jednom izrazio zahvalnost predjsedniku Opštine na tome.

Osnivanjem Parking servisa uspostavljen je saobraćjni red u bjelopoljskoj opštini, zato je sada potrebno pronaći rješenje kako bi se prevazišli problemi izazvani pandemijom virusa korona, kazala je odbornica DPS-a, Vesna Pavićević.

Izvještaj o poslovanju za prethodnu godinu, kao i plan rada za 2020. i finansijske izvještaje DOO Parking servisa usvojeni su sa po 24 glasa za i 2 uzdržana.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE