DOO Komunalno “Lim” četvrtu godinu zaredom poslovalo pozitivno

U prošloj godini bilo je poteškoća pri obavljanju poslova iz nadležnosti Komunalnog preduzeća “Lim”, jer nam nedostaju specijalna vozila i neophodna oprema, a i ona koja imamo su prilično dotrojala ,kazao je direktor tog preduzeća, Rade Vujošević.

“Zbog toga smo morali da uložimo veliki trud i sredstva u održavanje mehanizacije, kako bi se mogla koristiti za izvršavanje  naši redovnih aktivnosti”, rekao je Vujošević prezentujući izvještaj o radu i finansijskom poslovanju za 2019. u lokalnom parlamentu. Dodao je, da je uprkos svemu, komunalno preduzeće “Lim” i ovu godinu, četvrtu zaredom, završilo sa pozitivnim bilansom.

U narednom periodu, kako je kazao Vujošević, radiće na povećanju prihoda kroz proširivanje usluga na nove korisnike, podmlađivanju kadra i, bar djelimičnom obnavljanju opreme.

Predsjednik SO Bijelo Polje, Abaz Dizdarević, uputio je riječi zahvalnosti zaposlenima u Komunalnom preduzeću “Lim”, koji su prethodnih mjeseci bili dodatno angažovani na održavanju komunalne higijene u gradu, doprinoseći, na taj način, borbi protiv širenja virusa korona.

Izvještaj o poslovanju Komunalnog preduzeća “Lim”, usvojen je sa 20 glasova za i šest uzdražanih.

 

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić

Tekst objavila: Sanida Kajević

  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE