Ljekarsku pomoć zatražilo 44 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 44 sugrađana a dežurne ekipe su dva puta intervenisale na terenu.

 

Snabdijevanje električnom energijom na području  bjelopoljske opštine je uredno, za dane vikenda nema planiranih radova na mreži te neće biti ni isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

 

Lokalni i međunarodni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

 

Saobraćaj se obavlja po mokrim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Zbog nestabilnih vremenskih prilika vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

 

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uz uslove za mjestimično povremenu kišu, ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru ponegdje umjeren do pojačan južnih smjerova.Jutarnja temperatura od jedan do 14 stepeni, a najviša dnevna od osam do 21 stepen.